Confèrencia-Debat
Martes 26/3 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Canvi climàtic, intel·ligència artificial, alimentació, genètica i els secrets del nostre cervell. Aquestes són les cinc temàtiques de què s’ocuparà el cicle de conferències «Els grans reptes de la ciència», organitzat per la revista Mètode en col·laboració amb l’Escola de Pensament Europeu Lluís Vives per a celebrar els 100 números de la publicació de divulgació científica de la Universitat de València.

El cicle, que tindrà lloc a La Nau de la Universitat de València, començarà el pròxim 28 de febrer a les 19:00 hores amb una conferència sobre com comunicar el canvi climàtic de forma creativa i eficaç, a càrrec del professor de la Universitat de Colorado-Boulder Maxwell Boykoff.

El cicle continuarà el 26 de març, a càrrec de Carme Torras, professora de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial de Barcelona, amb una xarrada sobre intel·ligència artificial. El 16 de maig serà el torn de Pere Puigdomènech, professor d’investigació del Centre per a la Recerca en Agricultura Genòmica de Barcelona, per parlar dels reptes de la producció alimentària en el futur. Gemma Marfany, professora de la Universitat de Barcelona, se centrarà en l’impacte de la genètica en les nostres vides el 22 de maig. I, finalment, el cicle finalitzarà el 5 de juny amb la conferència de Xurxo Mariño, professor de la Universitat de la Corunya, sobre neurociència. Totes les conferències tindran lloc en l’Aula Magna de La Nau i seran d’entrada lliure. La conferència de Boykoff comptarà a més amb traducció simultània.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia