LOGO MQM 2017-01 b
Altres
Miércoles 2/5 de 2018   10.00
Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
Entrada libre

Sagunt compta amb gran tradició grafitera; només cal passejar pels seus carrers per comprovar-ho. MÉSQUEMURS vol anar més enllà, per a convertir els nostres espais urbans en un museu a l’aire lliure, amb la implicació de la nostra joventut en la millora estètica de la ciutat. Murs mitjaners d’edificis, el poliesportiu José Veral, el trinquet comarcal, l’auditori del Triangle Umbral, el cinema Alucine, l’Escola d’Adults, inclús un autobús de línia d’Avsa són alguns dels elements del paisatge urbà decorats en les anteriors edicions del MÉSQUEMURS, festival organitzat per l’Ajuntament de Sagunt a través del departament de Joventut i el colectiu d’artistes MDR.
A aquesta tercera edició podrem gaudir de la visita que ens faran artistes com HYURO, EMILIO CEREZO, MILU, ROICE o IMON en l’apartat de pintura mural, l’aposta sempre encertada d’ELÍAS TAÑO, i comptarem amb Black and White, una exposició amb ilustracións de participants en l’exhibició de graffiti. I per supost, no oblidem el graffiti tradicional, amb l’exhibició on participen una trentena de grafiters/es, molts d’ells i elles joves de la ciutat, amb RAGE, FRIKUNO i KAPONE com a artistes convidats.
Entre col·laboracions especials cal destacar la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, que té un espai reservat, amb una convocatòria oberta a part del seu alumnat. Enguany l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) se suma al Festival, i departaments municipals com Cultura, Mercats o Manteniment també estan presents.
MÉS QUE MURS està obert de forma especial a la participació de col·lectius de la nostra ciutat, com l’Associació AVOCAM, el Batxillerat Artístic de l’IES Clot del Moro i una bona part de la cantera dels i de les nostres joves artistes i grafiters/es a l’exhibició. Per suposat no oblidem la part formativa, amb activitats obertes a la ciutadania, com tallers de pintura mural per a xiquets/es i adolescents i espais de trobada i formació per a joves artistes.
Benvinguts i benvingudes al MQM edició III.

Sagunt Zona + Alla…

Sagunt
46500 Sagunt