agenda_1923
Exposicions
Del mie 17/11 de 2021 al dom 9/1 de 2022
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

El Botànic acull Mercats, una mostra de la fotoperiodista valenciana Eva Máñez, emmarcada al cicle Diàlegs del Mercat, que organitza l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València en col·laboració amb l’Observatori Cultural. Deu instantànies úniques de gran format que recorren la la diversitat i bellesa d’alguns dels Mercats Municipals de la ciutat. Si som habituals de les acolorides parades, tal volta trobem en aquestes imatges alguns dels nostres punts habituals de compra al Mercat Central, el de Russafa, el d’Algirós o el de Benicalap, entre altres.

Per a l’artista, les fotografies tracten de reflectir el caràcter multicultural d’aquests espais, així com la convivència de tradicions gastronòmiques de diferents racons del món amb els seus productes autòctons. “Els nostres Mercats Municipals són font de cultura i sostenibilitat, i a València tenim una d’estes joies quasi a cada barri”, diu Eva Máñez, que des de fa més de vint anys combina la seua tasca com a reportera als mitjans de comunicació amb projectes més personals i d’activisme social. A més, participa en aquest cicle com assessora de l’Aula de Gastronomia de la UV.

Una mostra que s’inaugurarà el pròxim dimecres 17 de novembre a les 19 h, a l’Estufa Freda del Botànic, i que es podrà visitar fins al 9 de gener.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia