Altres
Miércoles 9/3 de 2016   19.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

Marca la diferencia en la Educación

L’any 2007 i de la mà de JonathanBergmann i Aaron Sams sorgeix el model “Flipped Classroom”. Un model que pretén fer ús dels avanços tecnològics de nostra era per a revolucionar el món acadèmic, i amb açò incidir en aqueix àmbit cultural.
La idea és simple: Quins processos d’aquells que l’educació tradicional situa en l’aula poden ser traslladats fora d’ella? Per a així poder emprar el temps del docent no a instruir, sinó a posar en pràctica els coneixements adquirits per a assimilar-los de manera significativa.OBJECTIUS
– Crear comunitat entorn d’aquest model tan interessant i innovador en tots els nivells educatius.
– Fomentar i popularitzar l’ús de les tecnologies de la informació en l’àmbit educatiu.

RESULTATS
Els resultats acadèmics de tan innovador model no van tardar a aparèixer:
– Els suspensos en l’àrea de Llengua van baixar d’un 50% a un 19%.
– Els suspensos en l’àrea de Matemàtiques van baixar d’un 44% a un 13%.
I no totes les millores van ser acadèmiques. En tractar-se d’un model d’educació atractiu per a l’alumne els problemes de disciplina en l’aula es van reduir en un 65%.

CONVOCATÒRIA
Ara la pregunta és: Volem eixes millores per a l’educació valenciana? Volem ser referents en l’aplicació de la tecnologia a l’educació i la cultura? Volem marcar la diferència?
Si la teua resposta és afirmativa, si ja has començat a posar en pràctica els fonaments d’aquest model, si et sembla interessant però no acabes de veure com implementar-ho en la teua aula, si vols conèixer a gent que ja ho ha fet i crear comunitat per a compartir experiències i opinions… T’esperem el 9 de març.

PROGRAMACIÓ
19:00 – Presentació
19:10 – Panells d’experiències 19:50 – Posada en comú
20:30 – Networking-Beer-Time

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia