Tallers
Miércoles 28/10 de 2020   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)

Marina Abramović impartirà una classe magistral el pròxim 27 d’octubre en el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), que serà conduïda per Patricia Mayayo, Professora Titular d’Història de l’Art en la Universitat Autònoma de Madrid, i en la qual ambdues repassaran les més de quatre dècades d’exploració creativa de l’artista. El festival Mostra de València – Cinema del Mediterrani posa en marxa enguany una nova secció denominada FOCUS i dedicada a figures de la cultura contemporània que hagen mantingut relació amb l’audiovisual sense ser necessàriament cineastes.

Des dels inicis de la seua carrera a Belgrad, a principis de la dècada de 1970, Marina Abramović ha sigut precursora en l’art performatiu, creant algunes de l’obres més emblemàtiques i icòniques d’aquesta disciplina.

Els seus treballs s’han caracteritzat per aprofundir en les possibilitats de la ment, així com els límits i la resistència física. Un treball en i sobre el cos. S’ha enfrontat al perill, el dolor i l’esgotament en la seua cerca d’una transformació emocional i espiritual.

Inscripcions
La masterclass es realitzarà en format presencial i connexió online amb l’artista a causa de les restriccions per la Covid-19.
Es requereixen coneixements d’anglés perquè la conferència es desenvoluparà en aquest idioma sense traducció simultània.
A causa de la previsible alta demanda, es prega a les persones inscrites que si no finalment no poden assistir cancel·len amb temps d’antelació.
Emissió en directe a través del canal de Youtube GVA Consorci de Museus

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia