Confèrencia-Debat
Miércoles 13/10 de 2021   18.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

LLOC I HORA: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, 18 h
ACCÉS: Entrada lliure, aforament limitat
ORGANITZEN: Acció Ecologista Agró i Per l’Horta
PARTICIPAN: Pedro García (ANSE), Julio Mas (Institut Espanyol d’Oceanografia, CSIC), Juan Soria (Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, UV), Rubén Martínez Dalmau (jurista) i Lucía Moreno (Acció Ecologista Agró)
DESCRIPCIÓ
El pròxim dimecres 13 d’octubre el Jardí Botànic acollirà la taula redona “El Mar Menor: col·lapse ambiental i societat civil” Una sessió organitzada per Acció Ecologista Agró i Per l’Horta, en col·laboració amb el Botànic.
I és que la situació de degradació ambiental del Mar Menor ha ocupat portades i telediaris al llarg de l’estiu, però no és més que el final d’un procés de dècades marcat per decisions polítiques. Al nostre territori tenim un exemple semblant, l’Albufera, que dona peu a moltes comparatives i preguntes. Però, quines son les semblances de la situació del Mar Menor i l’Albufera de València?
Així, diferents especialistes en la matèria, tant de Múrcia com la nostra regió, debatran en aquest sentit, analitzaran l’actual situació de ambdós espais antropitzats i reflexionaran sobre l’esperança que representa el projecte de la Iniciativa Legistaliva Popular (ILP) llançada per la societat civil murciana, que preten dotar de personalitat jurídica al Mar Menor i garantir que es respecten els seus drets.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia