Escénicas
Sábado 5/3 de 2016   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
8€

A Mano és una història explicada amb fang, a través d’un xicotet personatge amb un enorme desig d’escapar, d’un aparador i els seus inquilins. Una història d’amor, una història de petits fracassos, un torn, una diminuta terrisseria i quatre mans que juguen.

La companyia de La Rioja El Patio naix en 2010, fundada per Izaskun Fernández i Julián Sáenz-López, davant la necessitat d’apropar al públic històries que sorgixen de la seua emoció davant la quotidianitat, davant del que els envolta, històries xicotetes que els importen i són la excusa per buscar un llenguatge propi que els ajude a explicar-les sobre un escenari. Esta recerca els ha portat a refugiar-se en els objectes i en la vida dels mateixos, en el format xicotet, en el fang, en les seues pròpies mans …

El seu primer espectacle és una joia menuda, una obra artesanal exquisida, “un diamant teatral homenatge a un passat artesà que agonitza”, segons paraules del crític teatral Jonás Sáinz. A Mano ha aconseguit un aplaudiment unànime del públic i el reconeixement de la crítica, que l’ha premiada a festivals d’Espanya, Alemanya, Polònia i Romania.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia