Música
Viernes 23/11 de 2018   21.00
La Rambleta
Valencia (Jesús)
15€
Existeixen en el Canadà uns vents molt càlids que arriben des del Pacífic, baixen de les muntanyes i són capaços de fondre la neu en qüestió d’hores i pujar bruscament les temperatures. Els vents Chinook, que en la llengua dels indígenes que poblaven el Canadà profunda significa, literalment, els devoradors de gel. El vent que porta la primavera quan és hivern.
Amb l’impacte que la vastitud del paisatge canadenc va tenir en Maika Makovski, s’obre l’àlbum i amb l’hospitalitat i l’humor que va descobrir a Macedònia, la terra natal del seu pare a la qual mai abans s’havia acostat tant, es tanca Chinook Wind (Warner, 2016). Una gira que la portada als principals festivals i sales del país, un trànsit entre allò nou i allò per descobrir, acompanyada de l’exquisidesa del Brossa Quartet, Maika tancarà a València la gira que l’ha aproximada al seu públic més fidel, aquell amb el qual comparteix una visió del món i un gust per la música feta amb ànima.
La Rambleta de València serà l’escenari d’un concert únic, d’una artista en un estat de gràcia musical, un concert per als amants de Tom Waits, Patti Smith, John Legend, Mogwai i Wes Anderson.

La Rambleta Jesús

Pio IX, s/n
46017 Valencia