Escénicas
Sábado 31/10 de 2020   20.00
Auditori de Torrent
Valencia (Zona + Alla…)
10/18€

Jorge Blass presenta noves i sorprenents il·lusions en 1 hora i mitja d’espectacle per a tota la família.

Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l’impossible.

L’estrela de la màgia americana David Copperfield ha declarat: “Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell”. En aquest espectacle al·lucinaràs amb la seua extraordinària manera de fer màgia. Jorge realitza noves il·lusions amb tecnologia del segle XXI, un dron com a ajudant i moltes més sorpreses.

“La seua màgia és diferent, espectacular” afirma el mestre de la màgia Juan Tamariz. Amb “La Màgia de Jorge Blass” viuràs en directe les il·lusions que han captivat a personatges com Jackie Chan, Vin Dièsel, Scarlett Johanson, Plácido Domingo o al mateix David Copperfield, qui ha adquirit els drets d’un truc que Jorge realitza en el xou emprant Xarxes Socials i màgia, i que l’estrela de la màgia americana presentarà en el seu xou de Las Vegas.

La comèdia que va fer riure a tota una generació i que es continua representant en els teatres de tot el món arriba ara en una nova versió i direcció de Josema Yuste i amb la coordinació general de Jaime Azpilicueta. Hi ha dues coses molt saludables en la vida, el riure i… això. Posem-les en pràctica. Per favor, ara solament la primera…eh?

Auditori de Torrent Zona + Alla…

Calle Vicent Pallardó, 25
46901 Valencia