CARTEL
Música
Jueves 10/6 de 2021   19.30
Espai Jove
Valencia (Altres)
Entrada libre

Com a continuació al primer cicle de Concerts de Tardor del Espai Jove i continuar donant vida als artistes i a la ciutat que aposta per la cultura i per la música en directe, presentem el segon cicle de concerts. Serà més curt, comptarem amb artistes de la ciutat més coneguts i també apostant per artistes més novells però que tenen gran repercussió a la ciutat. Mantenim els mateixos horaris, obertura de portes a les 19h i concerts de 1h de duració, de 19.30h a 20.30h. L’entrada és gratuïta per ordre d’arribada fins a completar aforament.

Dijous 10 de Juny
MACHETE EN BOCA
Aquest duo valencià integrat per San (MC) i La Prima (MC) té tres ingredients essencials: un caràcter irresistible, actitud autèntica i rimes esmolades. Si no t’agrada encasellar ni posar etiquetes a la música que escoltes, Machete En Boca és el teu grup: ritmes diversos, estils variat i una predominança d’un rap sense corts, directe.
FYAH és el quart volum de la saga Matxet En Boca, disponible a partir del 19 de març. Està compost per 16 temes en els quals col·laboren diferents artistes però sobretot cal destacar una xarxa de dones super potents com Tribade, Camusa Flores o Rebeca Lane i grups de referència com SFDK.

Espai Jove Altres

Campoamor, 91
Valencia