web_Luz Oscura_val
Música
Jueves 3/11 de 2016   14.00
UPV
Valencia (Universitats)
Entrada libre

A través del projecte ÀGORA SOUND. MÚSIQUES DEL SEGLE XXI, l’Àrea d’Activitas Culturals de la Universitat Politècnica de València realitza un recorregut sonor per aquelles propostes que en el transcurs dels últims anys estan sorgint dins de l’àmbit de la música jove. Sense adscriure’s a uns determinats estils o tendències, ÀGORA SOUND ofereix al públic universitari l’oportunitat d’aproximar-se a la realitat musical dels nostres dies. Els concerts programats tenen lloc a l’àgora de la nostra universitat a partir de les 14:00 hores i l’entrada és lliure.

Ángel Alcañiz és Luz Oscura, un man-in-black que potser siga l’últim referent en la fusió de sons dels vuitanta i, alhora, avantguardistes resultants del subsòl de València. La seua música, inspirada en els passatges sonors i abstractes de My Bloody Valentine, es refugia en els ritmes de Stephen Morris (Joy Division, New Order) i en la baixa fidelitat dels enregistraments de Beat Happening i dels seus contemporanis. Els seus sons, a més, es troben recorreguts per les freqüències greus dels antics sintetitzadors analògics.

Luz Oscura pot arribar demà a qualsevol altra direcció que es propose. El futur és seu, però els incipients talls, ja ens mostren un camí ben definit.

UPV Universitats

Camí de Vera, s/n
46022 Valencia