Música
Viernes 17/5 de 2019   22.30
Wah Wah
Valencia (El Cedro)
7/10€

El grup valencià presenta a València, en format elèctric, el seu primer disc “Naus espacials i altres objectes per identificar”. Un llarg Autoeditat (2019), gravat i produït per Uve Martínez (Epsilide Studios), i masteritzat per Víctor García (Ultramarinos Mastering).

L’Últim Europeu va ser gestat a ciutats màgiques de l’est europeu, com són Varsòvia (Polònia) i České Budějovice (República Txeca), acabant la seua maduració a les ciutats de Barcelona i València. Així naix el nou projecte dels cosins Lacasa.

Inmersos en la búsqueda de sons i melodies ocultes, van fer detonar les seues aventures musicals des d’un xicotet poble de la Ribera Alta del Xúquer. A més, l’inspiració de la natura, el viatjar, l’experimentar i el viure, s’han vist reflexats finalment en aquest ambiciós projecte.

Un projecte sonor que ofereix la possibilitat de transportar-se, a bord d’una nau espacial, cap a una galàxia de vivències i aventures, narrades per aquestos dos joves valencians, mitjançant un combustible refinat per sons pop.

Wah Wah El Cedro

Campoamor, 52
46022 Valencia