cartel-dias-ajenos-bob-pop-1
Escénicas
Domingo 6/9 de 2020   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Encara que durant el mes de juliol ja va obrir temporalment les seues portes per acollir el Festival de Titelles i la jornada inaugural de Club Mutante, el Teatre El Musical reprendrà oficialment la seua activitat regular a partir de diumenge que ve, 6 de setembre. Eixe dia, a les 20:30 hores, la sala del Cabanyal-Canyamelar inaugurarà la nova temporada amb Los días ajenos de Bob Pop, un muntatge en el qual el popular crític televisiu repassa la seua vida partint de diaris propis i també d’altres persones, tot això sense guió i amb grans dosis d’improvisació.

Los días ajenos va ser un dels espectacles afectats en el seu moment pel tancament dels teatres a causa de la crisi sanitària, i ara es convertirà en la punta de la llança d’una programació que s’avança un mes a les previsions habituals, i que s’estendrà fins al proper mes de desembre. En paraules dels seus responsables, “Los días ajenos és un espectacle de veus i memòria, un monòleg carregat de literatura i una aclaparadora sinceritat, a més d’humor i una capacitat d’anàlisi i síntesi sorprenent. És Bob Pop en estat pur, un collage d’experiències de la mà i la mirada d’una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys”.

Més enllà de les seues aparicions televisives i radiofòniques, Roberto Enríquez -conegut artísticament com Bob Pop- ha desenvolupat una àmplia trajectòria autoral en el camp de la literatura. El 2010 va escriure la seua única novel·la fins al moment, Mansos, i des d’aleshores ha signat diferents assaigs periodístics i d’humor, amb menció especial per als seus diaris literaris Días ajenos, publicats entre 2017 i 2018, i l’autèntic germen de l’obra que este cap de setmana obrirà la programació del TEM. En ella, Bob Pop està acompanyat per noms tan importants com els de l’últim Premi Nacional de Teatre, Andrés Lima, en la direcció, o el mateix Andreu Buenafuente com a productor a través de la companyia El Terrat.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia