los-caminos-de-federico
Escénicas
Viernes 11/3 de 2016   20.30
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
11/17€

Amb motiu de la setmana de la dona us oferim el cicle “Micalet de dones” amb dos espectacles protagonitzats per dones: un és “Cinc actrius lligen Rodoreda” interpretat per  Pilar Almeria, Cristina Garcia,  Pepa Juan, Irene Klein, Rosana Pastor i Amparo Vayà (teniu tota la informació més detallada dins del seu  espectacle)   i l’altre “Los caminos de Federico” on ací teniu la informació.

LOS CAMINOS DE FEDERICO, 11 de març a les 20.30h

Textos de Federico García Lorca
Dramatúrgia Lluís Pasqual
Direcció Samuel Blanco
Interpretats per Flor Saraví

Los caminos de Federico   és un espectacle unipersonal amb textos poètics i teatrals de Federico García Lorca.  Un viatge de 65  minuts cap al desig, l’amor, l’art i la lluita vital per la supervivència  dins de l’estructura social on ens ha tocat viure.  Un homenatge al poeta granadí per conèixer l’obra de Federico García Lorca, un dels nostres poetes més universals. Si entra per “Los caminos de Federico” eixirà  transformat.

Originalment protagonitzat per Alfredo Alcón i dirigit per Lluís Pasqual, este espectacle va ser  estrenat  l’any 1987 a Buenos Aires i l’any 1988 es va representar al  Teatro María Guerrero de Madrid i va tindre un gran reconeiximent i èxit als dos païssos. Ara arriba a València en una oportunitat única  de la mà de l’actriu i ballarina argentina  Flor Saraví.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia