18.11.29 lejanias CCCC
Exposicions
Del jue 29/11 de 2018 al dom 27/1 de 2019
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Les peces que ací es presenten, més de 40, d’un total de 28 artistes, són majoritàriament pintures realitzades a partir de l’any 2000 i pertanyen a una de les col·leccions més importants de Polònia, la de Krzysztof Musial, que consta de més de mil peces per les quals, si ens hi submergim, podríem fins i tot narrar la història de la pintura contemporània polonesa.

En aquesta exposició s’ha decidit apostar pels artistes més joves, com ara Adam Adach, Basia Bańda, Bogusław Bachorczyk, Agata Borowa, Tymek Borowski, Julia Curyło, Julia Cybis, Sławek Czajkowski, Wiktor Dyndo, Jan Dziaczkowski, Adam Gut, Urszula Kałmykow, Paweł Kałużyński, Arek Karapuda, Agnieszka Kicińska, Grzegorz Kozera, Sebastian Krok, Aleksandra Kubiak, Julian Nowicki, Igor Przybylski, Karol Radziszewski, Piotr Sokołowski, Antoni Starowieyski, Irmina Staś, Łukasz Stokłosa, Monika Szwed, Paweł Śliwiński, Rafał Wilk.

Es tracta d’artistes que estan en actiu, que continuen evolucionant en diferents estils. Tot i que la col·lecció de Krzysztof Musial està centrada en la pintura la majoria d’aquests artistes, treballen també en altres disciplines, com la ‘performance’ o el videoart. L’exposició reflecteix diverses sensibilitats, la crítica social i política al règim soviètic i al capitalisme, el rebuig de la violència, el feminisme, entre altres.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia