Escénicas
Domingo 26/5 de 2019   20.00
Espacio Inestable
Valencia (Ciutat Vella)
9/11€

Podríem ser dues andròmines velles oblidats en una mudança però la veritat és que som dos xics (dos homes) que han decidit generar una iconografia aliena a la masculinitat hegemònica sense aconseguir-ho quasi mai. Transitant entre figures abstractes, fantàstiques, sexuals i humanes, tracem un recorregut en el qual nosaltres dos canviem de naturalesa constantment, que és l’única cosa que la dansa contemporània pot oferir ja a l’espectador: el potencial de canvi de naturalesa que compartim totes.

Desorganitzant els cossos, els fonem i els separem constantment, fonent alhora les imatges recognoscibles que travessem, les idees preconcebudes sobre el que poden o no poden fer dos homes junts, la imatgeria sexual que es dispara però amb bales mullades que no arriben a donar en el blanc o la solidesa de les nostres identitats.

LlocJocXoc és un joc en el qual guanya qui més temps s’oblida de si mateix, qui desfà els seus contorns i es confon amb els cartons, qui aconsegueix separar formes, ritmes, cadències i colps de manera que cap missatge tinga la fermesa que té el llenguatge. Escapant de les paraules que ens defineixen a força de mutar, el joc seria perfecte si, en acabar, fórem una altra cosa diferent que al principi.
Això és impossible, i per això ens agrada.

Espacio Inestable Ciutat Vella

Aparisi i Guijarro, 7
46003 Valencia