Música
Sábado 19/6 de 2021   19.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Dissabte que ve 19 de juny a les 19.30 h, el Botànic us convida al lliurament de premis  de la quinta edició d’Inspirats pel Botànic, el nostre concurs de pintura i narrativa ràpides a l’aire lliure, per descobrir els guanyadors de la jornada mentre gaudim de la música en directe del grup Junior Mackenzie.

Un dia on el Jardí es converteix en un escenari màgic de creació artística per a tots aquells que gaudeixen d’escriure, dibuixar, pintar, il·lustrar, relatar, gargotejar… entre els nostres arbres centenaris i una infinitat d’espècies vegetals de tots els racons del món. Els participants del concurs, en ambdues seccions, podran treballar les seues obres al Jardí des de les 10 fins a les 16 h, que serà l’hora límit per a lliurar-les. Després, el jurat tindrà només tres hores per a deliberar i triar als guanyadors d’Inspirats pel Botànic, aquells que hagen sabut capturar l’essència del Jardí d’entre els més de 100 participants d’enguany.
A partir de les 19 h l’entrada al Jardí passarà a ser gratuïta per a que tots, concursants o no, puga participar del lliurament de premis i sobretot del magnífic concert que ens oferirà Junior Mackenzie en format acústic.
Durant el concert, que serà al costat de l’edifici antic del Botànic, es farà una breu pausa per a anunciar els guanyadors del concurs i, a continuació, s’obrirà l’Umbracle on es podran observar totes les obres presentades mentre seguim gaudint de la bona música i de veure com cau el sol al Jardí Botànic.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia