Altres
Miércoles 9/6 de 2021   19.00
L'Etno
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València i l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) celebren l’acte de lliurament del X Premi de recerca Joan Francesc Mira que té l’objectiu de contribuir a la investigació, l’estudi i la difusió de l’antropologia sociocultural a la Comunitat Valenciana. També té com a objectiu promocionar els joves investigadors i estudiants de l’àmbit antropològic. Els treballs poden tractar de qualsevol tema sempre que es realitze des d’una perspectiva antropològica.

En aquest cas, el premi es per als treballs:
Tatou Henua Ko Rapa Nui. Nuestra tierra, Rapa Nui: Hacia una descolonización del patrimonio.
Autor: Carles Jornet Aguareles
La destrucción creativa de Velluters: Urbanismo neoliberal, gentrificación y turistificación en un barrio de Valencia.
Autor: Hernán Fioravanti Álvarez

Hi intervindran: Francesc Xavier Rius i Torres, diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València; Francesc Tamarit Llop, director de L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia; María José García Hernandorena, presidenta de l’Associació Valenciana d’Antropologia; Anna Pons Soriano, directora d’Oficina de Caixa Popular; i Joan Francesc Mira i Casterà, escriptor i antropòleg.

L’acte estarà amenitzat pel grup musical Jazzmatiks i en acabar se servirà un vi d’honor per a celebrar el dècim aniversari d’aquest premi.

L'Etno Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia