Captura de pantalla 2020-11-02 a las 10.38.56
Escénicas
Martes 1/12 de 2020   20.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
13/18€

Què llig el lleó a la gabia, o perquè passes de llarg quan t’estic mirant es desenvolupa a partir de l´experiència pròpia durant el confinament arran de la pandèmia del COVID 19.

Uns mesos després dels fets i encara calent el problema i l´adaptació dels éssers humans a una nova normalitat anormal, l´espectacle vol servir de mirall per nosaltres mateixos que ens preguntem que ens ha passat, que ens passa i com serem a partir d´ara.

Un espectacle que s´inspira en els grans autors. Un espectacle íntim i intimista on els tres actor i actrius comparteixen un espai a la vegada estret i íntim on caben totes les experiències.

Sobre l´escenari dos dones i un home i molts llibres que son un sol relat i una televisió i la radio i l´ordinador i el mòbil i un frigorífic i el forn i el llit i la tauleta parada amb un gerro amb flors que s´aniran marcint i una catifa del darrer viatge a Marroc i les cadires d´Ikea i un llapis i….
Viuen separats pero en un moment pensàrem que estan junts, com si la connexió genètica com a espècie fora encara molt més forta que en temps de ¨pau¨.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia