85f871ca-8c8f-8e49-9298-60440c0a8fa0
Música
Jueves 9/9 de 2021   21.00
Veles e Vents
Valencia (Poblats Marítims)
28€

El cicle de concerts a l’aire lliure Live the roof, de la producció dels quals a València s’encarreguen Saltarinas i AndSons Produccions, torna un estiu més al Veles e Vents amb la mateixa filosofia de sempre: oferir un cicle de concerts acústics, de xicotet format i íntims, sempre al capvespre i amb les millors vistes de la ciutat. Des de dissabte que ve, 17 de juliol, i fins al mes de setembre, el terrat de l’edifici Veles e Vents de la Marina de València acollirà les actuacions de L.A, David Otero, Marwán y Anni B. Sweet.

Igual que en l’edició passada, els concerts comptaran amb totes les mesures de seguretat i salut necessàries per a fer front a la COVID-19. De fet, les entrades es poden adquirir ja a través de la pàgina web www.wegow.com i, en el moment de la compra, s’ha de seleccionar el seient desitjat per a cada concert.

El grup L.A. serà el primer a obrir aquest cicle de concerts divendres que ve 17 de juliol. La banda mallorquina, que ha tornat a actuar junta després de tres anys, presentarà els temes del seu últim àlbum Evergreen Oak, publicat el mes de maig passat. A l’agost, serà el torn de David Otero (26 d’agost) i Marwán (28 d’agost), mentre que la cantautora malaguenya Anni B. Sweet tancarà aquesta onzena edició d’estiu a València el 9 de setembre.

Veles e Vents Poblats Marítims

Marina Real Juan Carlos I (Muelle de la Aduana, s/n)
46024 Valencia