Confèrencia-Debat
Jueves 26/7 de 2018   20.00
Benifairó de la Valldigna
Benifairó de la Valldigna (Zona + Alla…)
Entrada libre

Benifairó de la Valldigna organitza el cicle “Literatura a la plaça”, dins del qual hi haurà la taula redona “Dones i literatures”.

Serà el proper dijous 26 de juliol a les 20h. a la Plaça Major de Benifairó de la Valldigna i hi intervindran: Lourdes Bo¿gues, Isabel Canet, Lídia Santacreu i Encarna Sant-Celoni.

Lourdes Bo¿gues Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l¿escriptura. Es considera una persona tranquil¿la, de gustos senzills i molt familiar. Les seues afeccions són la lectura i els passejos per la muntanya. Ha escrit: “Estel i els àngels” (+8 anys) (Edicions del Bullent, 2005); “La taverna del bandoler” (Premi Carmesina 2006, Edicions del Bullent); “Una iguana al monestir” (Edicions Brosquil, 2008); “El secret de Caterina Cremec” (Pr emi Enric Valor 2007, Edicions Bullent); “La mascota que no existia” (Premi Vicent Silvestre 2008, Editorial Bromera); “El desenllaç ” (Premi Benvingut Oliver 2009, Perifèric Edicions); “Estel i els àngels” (Edicions Bullent 2011) i “La màquina i els somnis” (Editorial Baula Edelvives 2011), “La venjanç a de Caterina” (Edicions del Bullent, 2012), “L’estranya que habita els meus somnis” i “La revolta d’Adam”, entre molts altres.

Benifairó de la Valldigna Zona + Alla…

Benifairó de la Valldigna
Benifairó de la Valldigna