Confèrencia-Debat
Sábado 25/5 de 2019   19.00
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
Entrada libre

L’escriptora Marta Sanz, acompanyada per la llibretera Mireia Pérez, inicia demà el cicle “Literatura i Música (Pop) al Palau” del Palau de la Música, coordinat pel periodista i escriptor Rafa Cervera. Es tracta d’un conjunt de taules redones dissenyades al voltant de com la música pop s’ha convertit en una influència per a algunes i alguns escriptors contemporanis. Cada una d’estes xarrades girarà entorn d’eixa relació i les seues possibilitats literàries, ja siga pel reflex de la musicalitat de les lletres d’algunes cançons en la prosa o per l’ús de personatges o històries relacionades amb la música pop.

D’esta manera, la Sala Lucrecia Bori de l’auditori valencià serà el lloc on el públic puga analitzar com ha inspirat la música pop a les escriptores i escriptors presents, ja siga com a model poètic, com a guia narrativa o com a punt de partida per a una ficció. Així mateix, en cada taula redona les escriptores i escriptors estaran acompanyats per professionals de l’àmbit literari valencià, i demà serà la llibretera Mireia Pérez qui converse amb l’autora.

Marta Sanz és novel·lista, poeta, assagista. Novel·les com La lección de anatomía, Amor fou, Farándula i Clavícula, l’han consagrada com una de les grans narradores de l’actual literatura en castellà. D’altra banda, títols recentment publicats com Monstruas i centauras, o l’antologia Tsunami. Mirades feministes, en la qual exerceix com a editora i prologuista, reflectixen, al mateix que les seues novel·les, el seu activisme a favor de la igualtat.

La pròxima cita del cicle serà el 27 de juny i la protagonitzaran l’escriptor valencià Salva Alemany, que reflecteix la seua experiència com a músic de rock i melòman en les seues ficcions de novel·la negra i el periodista Voro Contreras.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia