Escénicas
Viernes 14/6 de 2019   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Amb aquest títol la coreana Eun-Me Ahn ens convida a qüestionar la identitat i el lloc dels individus en les nostres societats modernes jugant amb la repetició i els contrastos. I ho fa emprant la foscor i les llums cridaneres, els vestits en blanc i negre i els colors brillants, entre el ritual xamanista i la desfilada de modes, la gravetat i l’humor i el moviment repetitiu, a vegades hipnòtic.

En un ritme frenètic, els intèrprets, inclosa la pròpia Eun-Me Ahn, es canvien de vestuari a mesura que canvien de pell i de gènere. Ballen fins que s’obliden en el moviment per a crear junts un cos únic. S’esvaeixen, es mesclen en el grup però, no obstant això, estan ací amb la seua personalitat i el manifesten en veu alta i clara.
Tal vegada el seu nom ha canviat en el camí … Tal vegada no …

Eun-Me Ahn és una artista coreana amb un esperit clarament cosmopolita. Ja era coneguda al seu país quan, en 2002, va preparar la cerimònia d’obertura de la Copa del Món de Futbol en Daegu, però va fer el salt internacional en 2013 quan va portar al festival Quartier d’Eté de París La princesa Bari, una epopeia pop basada en una història tradicional coreana.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia