les tres germanes caratula 4
Escénicas
Sábado 13/11 de 2021   19.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
13/18€

El 28 d’octubre, la Companyia Teatre Micalet estrenarà la seua 35a producció pròpia: Les tres germanes del dramaturg rus Anton Txèkhov, qui ja li va valdre el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019 en la categoria de millor espectacle per la seua interpretació de ‘El jardí els cirerers’ .

‘Les tres germanes’, peça amb la qual la CTM persegueix el seu objectiu de presentar teatre de gran format a la ciutat de València, representa un dels textos més icònics de Txèkhov, una proposta que reflexiona al voltant de la condició humana, els seus somnis i el sentit de viure i trascendir.

Sota la direcció de Joan Peris, el Micalet ha confeccionat un repartiment que reuneix a figures consolidades de l’escena valenciana i a actors i actrius joves amb l’afan d’explorar noves sinergies. Pilar Almeria, Pepa Juan, Laura Romero, Isabel Requena, Laura Sanchis, Enric Juezas, Toni Agustí, Guille Zavala, Bruno Tamarit, Héctor Fuster i Miguel Seguí seran els actors i actrius que donen vida als personatges ideats per Thèkhov.

Les germanes Prózorov (Olga, Maixa i Irina), viuen a una xicoteta ciutat russa de provincia en la qual l’únic estímul vital és la guarnició d’una brigada d’artilleria instal·lada en aquesta. En un ambient inert i apàtic, que elimina l’anhel de qualsevol vida més plena i humana, es veuen atrapades les tres germanes amb l’única esperança de fugir per a instal·lar-se a Moscou, la seua antiga i sempre recordada ciutat. Nataixa, la seua retreia i pusil·lànime cunyada, s’ensenyorirà a poc a poc de la casa familiar i les seues ocupants i acabarà per imposar-se despòticament mentre, les germanes, no s’adonen, o no volen adonar-se, que el causant real de la ruïna de les seues esperances és el seu germà, Andrei, marit d’aquesta dona.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia