Confèrencia-Debat
Martes 15/11 de 2016   09.30

(Ciutat Vella)

La Càtedra Ciutat de València UV – Fundació InnDEA València ha organitzat la jornada “Les Polítiques Urbanes orientades a les activitats culturals i creatives per a una nova Europa”, la qual tindrà lloc el proper 15 de novembre a l’Aula Magna de la Nau a partir de les 9:30 hores. L’objectiu d’aquesta jornada és contribuir a un actiu i accelerat procés d’aprenentatge col·lectiu que permeta l’intercanvi d’experiències, el desenvolupament d’estratègies comunicatives eficaces i la generació d’incentius perquè els sistemes de coneixement i innovació i la pròpia praxi política orienten la seua atenció cap al camp de les polítiques urbanes orientades als sectors culturals i creatius.

Més info i inscripcions:
PROGRAMA DE LA JORNADA
9:30 – 9:45 h. Obertura de la jornada. D. Jorge Hermosilla Pla. Vicerector de Participació i Projecció Territorial. UVEG
9:45­ – 11:00 h. El projecte Culture for Cities and Regions. 70 Bones pràctiques a Europa. Arthur LeGall. Brussel·les. (KEA). (En anglès, amb traducció simultània)
11:00­ – 11:20 h. Pausa Cafè
11:20 – ­12:20 h. Innovació en les polítiques culturals urbanes per a una nova Europa. Pascal Brunet. París. (Relais Culture Europe). (En francès amb traducció simultània)
12:20 – ­14:00 h. Taula Rodona: Per una nova Europa, nous reptes des de les ciutats. Tony Murphy. Consultor Cultural. Culturalink. Las Palmas
Rafael Boix. Investigador en Cultura i territori. UVEG.València
Jesús Zotano. Periodista cultural. Màlaga.
Azucena Klett. Assessora de l’Àrea de Cultura. Madrid
Modera: Pau Rausell. Investigador Econcult
15:30­ – 16:30 h. Conferència: Les relacions en l’ecosistema cultural i creatiu de València. Ramón Marrades. València. (Director Estratègia La Marina de València)
16:30­ – 17:00 h. Clausura: Julia Salom (Càtedra Ciutat València)

Ciutat Vella