Música
Domingo 7/7 de 2019   21.30
Plaza del Colegio del Patriarca
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Divendres arrancaran les propostes programades a partir de les 20:00 hores, amb la XI Trobada de Colles de Dolçaina i Tabal de la Ciutat de València, amb un recorregut que començarà a la Llotja i passarà per Maria Cristina, Sant Vicent, la plaça de la Reina i el carrer del Micalet fins arribar a la plaça de la Mare de Déu, on hi haurà una actuació conjunta a les 21:00 hores.

Mitja hora després (21:30 hores) serà el torn del XXXII Festival Serenates amb Eliseo Parra i Las Piojas en Costura, amb un concert a la plaça del Patriarca organitzat per la Universitat de València, l’Institut Valencià de Cultura i la Regidoria de Cultura Festiva.

‘El Cant al Ras de la Fira’ tancarà la jornada de demà (23:00 hores) a la plaça de la Mare de Déu, amb Tatiana Prades, Trini Carballo, Toni Guzmán i Josep A. Aparicio (Apa) al cant i amb Josemi Sánchez i el Racó del Vers al vers.

Dissabte a les 19:00 hores hi ha programades les Muixerangues de la Fira, amb un recorregut que s’iniciarà a la plaça de la Mare de Déu i passarà pel carrer del Micalet, la plaça de la Reina, Sant Vicent i Maria Cristina fins aplegar a la plaça del Mercat, on a les 20 hores hi haurà una exhibició davant de la Llotja.

A les 20 hores la plaça del Patriarca acollirà el concert ‘De banda a banda del Mediterrani’, amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani, dins del festival Serenates, mentre que a les 22:30 hores la plaça de la Mare de Déu acollirà el Sarau de la Fira, amb balls valencians participatius per als quals hi ha convocada tota la ciutadania que vulga acostar-se i aprendre a ballar des de les 20:30 hores.

La jornada de dissabte conclourà amb un castell de pals a l’antiga a la plaça de la Mare de Déu a càrrec de la pirotècnia Peñarroja. Serà a partir de la 1 de la matinada.

Per últim, diumenge, dia 7, el festival Serenates portarà de nou un concert a la plaça del Patriarca. ‘Sis veus: Els dies i les dones’ deleitarà el públic assistent a partir de les 21:30 hores.

Plaza del Colegio del Patriarca Ciutat Vella

Plaza del Colegio del Patriarca, 4
46002 Valencia