Captura de pantalla 2018-06-18 a las 17.03.53
Cinema
Sábado 14/7 de 2018   20.30
La Filmoteca
Valencia (Ciutat Vella)
1.5/2.5€

Per tercer any consecutiu, La Filmoteca tanca la temporada amb un cicle que, en els mesos de juliol i setembre, recupera les millors pel- lícules estrenades l’any passat, segons les votacions dels crítics i crítiques de revistes especialitzades com Caimán Cuadernos de Cine, Dirigido por, Fotogramas o la cartellera Turia. En aquesta primera entrega del cicle estan programats alguns títols de cineastes contemporanis consagrats, com els francesos Olivier Assayas i François Ozon, el sud-coreà Hong Sang-soo, l’iranià Asghar Farhadi (di- rector de l’aplaudida Nader i Simin, una sepa- ración) i el nord-americà Jeff Nichols (que va dirigir les molt interessants Take Shelter i Mud i es confirma amb Loving com un dels grans narradors del cinema americà actual). Tam- bé veurem Comanchería, sens dubte la millor pel·lícula de l’escocés David Mackenzie fins el moment, i Doña Clara, una mostra més de la bona salut del cinema brasiler contemporani, que no deixa de sorprendre’ns.

En la playa sola de noche
Bamui haebyunaeseo honja
H O N G S A N G – S O O . Corea del Sud, Alemanya. 2017. V O S E . Color. 101’. D C P. INT. KimMin-hee,SeoYoung-Hwa,Jae-yeongJeong,Seong-kunMun.
Després de mantindre una aventura amb un home casat, una actriu decideix prendre’s un temps i fer un viatge a Hamburg. Però això no impedirà que continue pensant en allò que va deixar arrere.

La Filmoteca Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 17
46002 Valencia