Confèrencia-Debat
Jueves 11/2 de 2021   18.00
Online
Online (Altres)
Entrada libre

La Universitat de València es suma, un any més, a la commemoració de l’11 de Febrer, una iniciativa que pretén una major participació i progrés de les dones i les xiquetes en la ciència i que va ser aprovada en 2015 com a Dia Internacional per la l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU). Enguany la Universitat presenta un extens programa i celebra un acte institucional per a recordar la importància de promoure la participació plena i en condicions d’igualtat de les dones i les xiquetes en l’educació, la capacitació, l’ocupació i els processos d’adopció de decisions en la ciència.

Des de la iniciativa de divulgació científica (xarradApS) dins del projecte bioApS de la Universitat de València es realitza també la xarrada “Les Matildas: les grans oblidades de la història de la ciència” en col·laboració amb Erasmus Student Network (ESN).

Impartida per Alba Ripollés, Teresa Nebot i Claudia Pérez, participants de la iniciativa xarradAps (http://xarradaps.uv.es/) l’acte començarà a les 18 hores i també será online i cal inscripció prèvia a través de:
https://forms.gle/dXEomFpppiMej6JB6

 

Online Altres

Online
Online