Captura de pantalla 2020-02-28 a las 18.22.49
Exposicions | Menuts
Del vie 6/3 al dom 5/4 de 2020
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

De la mà de Milimbo traiem el cap al claustre renaixentista del Centre del Carme i descobrim un conjunt de formes que dansen harmònicament, una vertadera “Boîte à joujoux” que s’obri mostrant tota sort d’objectes, ornaments i figures geomètriques que ens conviden a jugar amb ells. És la proposta del CCCC com a instal·lació – falla infantil experimental inspirada en els jocs de construcció que presenta l’exposició ‘Viatge a Corfú’ un homenatge a la trajectòria vital i professional de Carlos Pérez, pedagog, escriptor, museógrafo i expert en les avantguardes artístiques del segle XX.

Es tracta d’un clar homenatge a les avantguardes artístiques del segle XX que van tendir la mà a la infància i el joc amb referències a André Hellé i “La Boîte à joujoux” de Debussy, Ànima Siedhoff-Buscher, Oskar Schelemmer, Alexander Calder, Alvig Lustig, Torres García i  per descomptat a Carlos Pérez que va conjuminar aquest esperit lúdic.

Una reflexió entorn del “voyeurisme” que qüestiona qui està davant i darrere de l’escenari. Són els objectes els que ens observen i juguen amb nosaltres?

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia