Captura de pantalla 2018-09-14 a las 10.52.35
Exposicions
Del mar 18/9 al sab 20/10 de 2018
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

L’ADCV organitza l’exposició “El legado de Pedro Miralles 1983-1993” en el centre d’innovació Las Naves, en reconeixement a la figura del dissenyador valencià l’any que es commemora el 25 aniversari de la seua defunció. Aquest esdeveniment obrirà la Setmana del Disseny de València (#VDW18) amb una taula redona i una exposició, coincidint a més amb la presentació del llibre publicat per l’editorial Experimenta que conté l’anàlisi teòrica de l’obra de Pedro Miralles.

En la taula redona, moderada pel dissenyador i professor de l’EASD, Xavier Giner, participaran el dissenyador Vicent Martínez; el dissenyador i Dr. de la UPV, Javier Pastor; i l’autora del llibre i comissària de l’exposició, la professora i Dra. d’ELISAVA, Pilar Mellado.

L’exposició, que estarà oberta fins al 20 d’octubre en Las Naves, abasta l’obra de l’autor des dels seus inicis professionals, l’any 1983, fins al final de la seua carrera com a dissenyador industrial, en 1993, a través d’un recorregut pels seus projectes més representatius, làmines de dibuix, esbossos, maquetes i fotografies.

Les activitats que formen part de l’homenatge a Pedro Miralles compten amb el patrocini d’ELISAVA (Escola de Disseny i Enginyeria) de Barcelona i Caixa Popular, amb la col·laboració de Revista Experimenta i Finsa; i el suport de Las Naves i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València. El disseny gràfic i expositiu de la mostra ho han desenvolupant les dissenyadores Yolanda Herráiz, Kumi Furió i Rosa Bou. També han col·laborat Emilio Miralles, Margaret Watty, Juli Capella, Marisa Gallén, Pau Mata Ortells, Punt XXI i Gráficas Muriel.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia