Confèrencia-Debat
Miércoles 23/9 de 2020   12.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La periodista, escriptora i directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, dialogarà dimecres que ve, 23 de setembre, a les 12 hores, amb la periodista i presidenta de la Unió de Periodistes Valencians, Noa de la Torre, en una nova sessió de ‘WebinarsLaNau’. L’acte es podrà seguir en directe tant en modalitat presencial com virtual.

La sessió presencial tindrà lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i per a assistir-hi és obligatòria l’adquisició d’entrada anticipada i gratuïta ací. Per a complir amb les condicions sanitàries exigides en el context actual de pandèmia per la Covid-19, les places són molt restringides, per això es demana que la inscripció la formalitzen únicament les persones que estiguen segures de poder assistir-hi. Així mateix, el diàleg es podrà veure en directe des del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València sense necessitat d’inscripció prèvia.

Amb el títol ‘L’efecte multiplicador de la cultura’, les ponents analitzaran el paper de la cultura no solament com a via per a educar i promoure la vida en llibertat, sinó que també n’abordaran l’impacte econòmic: el valor de les indústries culturals i l’efecte que genera en el consum. L’acte serà presentat i moderat pel vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño.

Carmen Amoraga va ser nomenada directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana l’any 2015. Com a escriptora ha publicat deu novel·les, entre altres El tiempo mientras tanto, finalista del Planeta 2010, i La vida era eso, guanyadora del LXX Premi Nadal 2014.

Noa de la Torre treballa com a cap de secció en el diari El Mundo a València, a més de col·laborar habitualment en tertúlies de diversos mitjans, entre els quals destaquen À Punt, Cadena SER i Plaza Radio. Actualment és la presidenta de la Unió de Periodistes Valencians i vicepresidenta tercera de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE).

‘WebinarsLANAU: converses ciència, evidència i raó’ és una iniciativa impulsada pel Vicerectorat de Cultura i Esport per a promoure la reflexió, la conversa i el debat a través de seminaris web gratuïts per al públic en què s’aborda la situació de diversos sectors culturals. ‘WebinarsLANAU’ compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i la Fundació General de la Universitat de València. Totes les sessions realitzades fins ara es poden recuperar en la llista de reproducció ‘WebinarsLANAU’ del Canal de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia