taller20Feb-1024x673
Altres
Sábado 20/2 de 2016   17.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

Les emocions i la psicologia són un recurs vital a l’hora de crear tant personatges com l’entorns que aquests van a habitar. Si bé és important que l’artista tinga un nivell tècnic adequat per a plasmar els conceptes gràfics, no és menys important la capacitat que tinga per a poder plasmar aspectes que són més abstractes: Emocions, sentiments, i atmosferes a través d’elements del disseny convencional com el són les formes, el color, la llum i qualsevol element que vaja a fer que els nostres dissenys connecten amb l’espectador a un nivell més enllà de l’estètic, i que té a veure amb els sentits i les emocions.

No solament hem de “vestir” l’aparença del nostre personatge, sinó fer a la seua personalitat, esperit i característiques psicològiques. Per a açò abans d’agafar el nostre llapis o *tableta digital és important el treball previ d’anàlisi, descripció i documentació d’allò que volem dibuixar/plasmar.

En la pràctica del taller dissenyarem un personatge a partir d’una proposada base. Treballarem sobre una sèrie de característiques psicològiques, físiques i emocionals i un rerefons contextual dau, que haurem d’analitzar per a concretar un disseny de personatge que s’adapte a la proposta de la manera més adequada a la seua descripció. Una vegada tinguem el disseny ho convertirem a pixelart. D’aquesta manera completarem tot el procés de disseny d’un personatge, des del concepte emocional i textual fins a la seua forma gràfica final.

Coneixements previs necessaris: Nivell bàsic de dibuix. Coneixements de photoshop i ús de tableta digital.
Nom del ponent: Jorge Plaza
Material necessari: Portatil o sobretaula. Photoshop. Paper i llapis.
Durada: 3 hores

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia