FLYER LABORATORI fb
Tallers | Menuts
Lunes 27/6 de 2016   00.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
50/200€
Açò no és una escola d’estiu és un lloc de trobada per a parlar, pensar, jugar, i fins i tot  avorrir-se perquè diuen que l’avorriment és l’avantsala de la creació.
Un laboratori per a descobrir les nostres necessitats reals i expressar-les a través d’una pràctica artística on l’important no és tant el resultat sinó el procés creatiu.
Què anem a fer?
Anem a reflexionar entorn dels problemes que ens preocupen  per a després expressar-nos a través de l’art. Però cal conéixer la història de l’art, conéixer què fan altres artistes i tractar d’entendre’ls. Contribuir en l’educació visual, informant i educant en la lectura d’imatges.
Volem aprendre a utilitzar les eines que ens faciliten diferents disciplines artístiques (teatre, cinema, dansa, plàstiques, etcètera) per a expressar-nos i comunicar-nos. Volem descobrir el procés creatiu artístic d’una obra conceptual i treballar al voltant d’un concepte sorgit de la reflexió com a grup, donant-li més importància al procés que al resultat final.
D’acord, però què anem a fer exactament?
Treballarem en assemblees on ens farem preguntes com aquestes:
Com volem que siga la nostra casa? I la nostra habitació? Què volem fer en el col·legi? Què ens agrada de nosaltres? I què no? Què canviaríem del nostre barri? Per què m’enfade tant?…
Totes les preguntes que tinguem podrem respondre-les per mitjà de vídeos, performances, escultures, instal·lacions, quadres surrealistes, dadaistes, cubistes… que farem  treballant en grup o de forma individual.
Coneixerem artistes, els farem preguntes, els podrem tocar i treballar amb ells i amb les seues formes d’expressar-se. Tractarem d’entendre l’art contemporani i parlarem molt, moltíssim per a després tornar a expressar-nos de nou.
Hi haurà dies que no podrem parar de crear i uns altres que necessitarem major reflexió. Hi haurà moments de descans però el que sí farem cada dia segur serà jugar en el pati, beure molta aigua i esmorzar, açò segur.
I com ho farem?
• Crearem ambients preparats per a aprendre a través de creacions artístiques.
• Ens ajudarem de dinàmiques basades en el respecte i la confiança per les capacitats i l’autonomia real de les persones.
• No avaluarem ni jutjarem el treball personal, la qual cosa provocarà un ambient distés on es respectarà el ritme de treball individual.
• Ens comunicarem de forma amable i distesa per a provocar una predisposició al diàleg i una obertura a la curiositat i la imaginació.
• Aprendrem a escoltar el grup i a respectar les decisions individuals.
• Facilitarem aprenentatges significatius, vivenciats a partir de l’experimentació i la manipulació física.
Quan i on serà?  I el més important, quin preu tindrà?
Dates del 27 de juny al 29 de juliol.
Horari de 9 a 14 h. (Consultar possibilitats d’ampliar horari)
Destinat a persones de 7 a 16 anys
Preu per setmana: 50 €
Preu complet: 200 € (segon germà 50%)
Esmorzar inclòs.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia