Presentació de llibre/disc
Sábado 27/11 de 2021   11.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Ja està, la Terra s’ha cansat de nosaltres i ha decidit parar! Parar de sobte per fer-nos reaccionar i, amb sort, aconseguir canviar la seua història. L’escriptora Laura Saus i la il·lustradora Pilar Parro presenten al Botànic La Tierra en Huelga, un conte infantil de l’Editorial Vinatea que ens farà sensibles al crit d’auxili del nostre planeta, la nostra llar.

En aquesta commovedora història, menuts i menudes aprendran com els nostres hàbits tenen a veure amb la salut del planeta, ja que, en certa manera, és en la suma de xicotetes accions on està la resposta al canvi social que el medi ambient necessita. Il·lustracions brillants que combinen el color i el blanc i negre, acompanyaran a la Terra en els seus diferents estats d’ànim. Rimes que narren un inquietant present perquè done pas a un il·lusionant futur amb la nostra ajuda.

Malgrat els milers de quilòmetres que separen a la valenciana Laura Saus i la xilena Pilar Sarro han aconseguit traure endavant aquest projecte per transmetre el seu amor per la natura i fer front al canvi climàtic, gràcies a Vinatea, una editorial compromesa i solidària. Les autores vindran el pròxim dissabte a l’Umbracle del Jardí Botànic per a contar-nos del seu llibre i, en acabar, convidaran al públic infantil que vinga a acompanyar-les a participar d’uns tallers per fer marcapàgines molt vegetals i figuretes d’animals amb materials reciclats.

Si voleu saber més sobre aquest projecte, així com descobrir recursos i materials addicionals, podeu seguir-les al compte d’Instagram @latierraenhuelga.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia