Confèrencia-Debat
Martes 26/2 de 2019   18.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El cicle de conferències ‘La societat valenciana en transformació (1975-2025)’ contínua el pròxim 26 de febrer amb una conferència de l’actual conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, que tindrà lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau a les 18.30 h. En el debat, que és d’entrada lliure fins a completar la capacitat de la sala, s’analitzarà el nou model econòmic valencià com a conclusió dels seminaris anteriors del cicle. Joan Romero, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de València, en serà el moderador.

El seminari següent, titulat ‘Nou model social i igualtat de gènere’, tindrà lloc el 4 de març i tindrà les intervencions de Xavi Uceda, llicenciat en Sociologia i màster en Cooperació Internacional, Capitolina Díaz, catedràtica de Sociologia de la Universitat de València i doctora en Sociologia per la Universitat de Londres, i Maria Such, política, advocada i politòloga espanyola.

Finalment, dilluns 8 d’abril, la jornada ‘València rica, València pobra’ tancarà el cicle amb Ximo Azagra, professor titular d’Història i Institucions i Francisco Goerlich, llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de València.

‘La societat valenciana en transformació (1975-2025)’ és una obra amb voluntat interdisciplinària que aplega investigadors i investigadores de la universitat pública amb l’objectiu de crear una base sòlida de dades rigoroses que contribuïsquen a la panificació política i la creació de l’acció pública. D’aquesta manera, el volum, que està editat per Publicacions  de la Universitat de València i la Institució Alfons El Magnànim, radiografia exhaustivament l’evolució de la societat valenciana a través de l’aportació de mig centenar de docents d’universitats públiques valencianes de diferents disciplines: la sociologia, l’economia, la geografia, l’antropologia o la ciència política.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia