Música
Viernes 5/11 de 2021   22.30
Teatro Capitolio
Godella (Zona + Alla…)

Godella acollirà els pròxims dies 5 i 6 de novembre dos concerts perquè la ciutadania gaudisca de la música en valencià, emmarcats en el cicle d’espectacles musicals promoguts pel Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià amb el suport de la Diputació de València.

“La Romàntica del Saladar” naix a Xàbia en 1994 amb la intenció de fer música amable i divertida tant per a escoltar com per a ser ballada. Este grup, format pels típics instruments de vent de banda, reivindica la validesa d’esta sonoritat per a fer folk en el segle XXI.

La seua cita amb Godella serà el pròxim 5 de novembre en el Teatre Capitolio a partir de les 22.30 hores. Les entrades per a presenciar l’espectacle seran gratuïtes i podran reservar-se a través de www.taquillagodella.es.

D’altra banda, “Trobaversos” és un espectacle pensat per als xiquets i xiquetes de Godella. Amb una molt interessant aposta pels contes i poemes convertits en cançons. Els més xicotets gaudiran de la poesia però amb aroma a cançó que els deixarà bocabadats durant tota l’actuació.

“Trobaversos” es podrà gaudir en el Teatre Capitolio el pròxim 6 de novembre a les 11.30 hores. Les entrades també seran gratuïtes i s’hauran de retirar en www.taquillagodella.es.

Estos dos concerts seran el preludi de la gran festa de la música valenciana, els Premis Ovidi a la Música en Valencià, que celebraran la seua setena edició a Godella el pròxim 14 de novembre a la vesprada. El grup X-Fanekaes, amb el seu característic punk folk d’arrel, posarà la música a una jornada única on la música inundarà el Teatre Capitolio de Godella amb la presència dels millors músics i cantants en valencià del territori.

Teatro Capitolio Zona + Alla…

Major, 81
46110 Godella