LA_POP VOL2 foto camerino ilustrada xepo ws_carlos vidal
Música | Menuts
Domingo 16/2 de 2020   18.00
16 Toneladas
Valencia (Campanar)
5/7€

El pròxim diumenge 16 de febrer a les 18h els agronautes de La POP, Petita Orquestra Peiotaire desembarquen la seua nau a València per presentar el seu nou disc Vol 2. Serà en 16 Toneladas. Estaran acompanyats als micròfons del mític locutor de Radio 3, Juan de Pablos.

Vol 2, el nou treball de la formació valenciana La POP, presenta una nova col·lecció on s’evidencia de nou, el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà. Des d’una perspectiva contemporània i eclèctica, revisiten peces ben populars com ara “La lluna, la lluna” o “La xata merenguera”, on actualitzen i amplien l’imaginari col·lectiu, a través de nous arranjaments i adaptacions de textos, tot i considerant aspectes com ara l’eliminació de les referències religioses i sexistes del cançoner popular, amb la intenció d’esperonar l’esperit inclusiu i universal del nostre llegat cultural.

A nivell estètic, continuen la línia d’investigació encetada al Vol 1, mitjançant l’ús d’instruments no convencionals (objectes, joguines i invents), juntament amb altres instruments, podríem dir, de tota la vida (acordió, guitarra, guitarró, contrabaix, etc.). Tot açò, per confeccionar un itinerari apte per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies d’esperit mundialista.

Les entrades anticipades ja estan a la venda en notikumi per 5 € (Preu en taquilla: 7 €).

16 Toneladas Campanar

Ricardo Micó, 3
46009 Valencia