Confèrencia-Debat
Jueves 4/11 de 2021   19.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Julián López i Luis Prsdo amb Mariola Cubells.

El còmic, actor, músic Julián López, arriba a València, al CCCC, en un nou conversatori per a contar-nos una altra història, una història diferent a la del Julián López que coneixem, la del component del mític ‘Muchachada Nui’, ‘La hora Chanante, la de l’actor de comèdies… Arriba amb un llibre delicat i bufó, ‘Planetario’, ple de tendresa, de bondat, d’innocència. Una novel·la musical en realitat, que té molt d’autobiografia del mateix escriptor.

Conversarem amb ell sobre aquesta ficció, sobre com la música, la televisió, el cinema, la cultura pop, van conformar la seua infància, la seua adolescència, i tota la seua vida en realitat. I ens acompanyarà en aquest viatge el músic valencià Luis Prado, que tocarà el piano i cantarà en directe algunes d’aqueixes cançons que vertebren ‘Planetario’ en particular, i la vida de tota una generació en general…

En aquest epígraf de ‘La Música hablada’, Prado (Senñor Mostaza, que porta més de 40 anys pegat a un piano i és un cotitzat músic de sessió que ha girat i gravat amb M-Clan, Miguel Ríos, Tequila o Fito Cabrales entre altres) posarà el so a aquesta història d’acte ficció escrita per un dels còmics més carismàtics del panorama televisiu i cinematogràfic. ‘Planetario’ és un llibre per a oblidar que el lleig existeix i per a recordar que les cançons belles són fonamentals, que la ficció és precisa en la vida i que la tele pot ser meravellosa per a un xiquet.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia