Confèrencia-Debat
Martes 29/1 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i l’associació Juezas y Jueces para la Democracia organitzen demà dia 29 de gener al Centre Cultural La Nau una taula redona integrada pels representants de les forces polítiques valencianes amb representació parlamentària sota el títol ‘La justícia valenciana a examen’. L’acte, que estarà moderat per Luis Manglano, magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i membre de Juezas y Jueces para la Democracia, tindrà lloc a l’Aula Magna, a les 19 hores, i l’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

En el debat participaran María José Ferrer San Segundo (PP), Manuel Mata (PSPV-PSOE), Ferran Puchades, (Compromís), Antonio Subiela, (Ciutadans) i Fabiola Meco (Podem).

L’objectiu de l’acte és debatre sobre les idees en matèria de justícia dels partits polítics i traslladar-los les propostes de la ciutadania i dels col·lectius de la justícia, de cara a les pròximes eleccions autonòmiques. Per això, diferents institucions i organitzacions vinculades a la justícia podran interpel·lar els ponents per establir un debat obert sobre els problemes actuals de la justícia valenciana i les propostes de solució i millora per als pròxims quatre anys de legislatura.

Hi haurà una fila a la qual han confirmat assistència: Pilar de la Oliva, presidenta del TSJCV; Gabriela Bravo, consellera de Justícia; Teresa Gisbert, fiscal Superior del TSJC; Auxiliadora Borja Albiol, degana del Col·legi d’Advocats de València; Francisco Palao Gil, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València; Begoña Molla Sanchis, vicedegana del Col·legi de Procuradors; Ubaldo Nieto, directiu del Col·legi Notarial; M. Begoña Longas, degana del Col·legi de Registradors de la Propietat; i J. Antonio Lloret, president de l’Asociación Valenciana de Juristas Demócratas.

També han confirmat l’assistència representants d’associacions judicials com Asociación Profesional de la Magistratura (APM), l’Asociación Judicial Francisco de Vitoria (FV), Juezas y Jueces para la Democracia (JJPD), l’Asociación de Fiscales (AF), la Unión Progresista de Fiscales (UPF), el Col·legi de Secretaris Judicials, el Sindicato de Letrados (SISEJ), la Unión Progresista de Secretarios Judiciales (UPSJ), i els sindicats de l’administració de justícia, entre altres.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia