Música
Viernes 6/7 de 2018   21.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Dame Blanche és el projecte de la cantant, flautista i percussionista cubana Yaite Ramos, hereva de les oratòries de la rumba afrocubana gràcies a la influença musical del seu pare, Jesús “Aguaje” Ramos (trombonista i director artístic de l’orquestra Buena Vista Social Club). A París participa en diferents projectes musicals que la porten a explorar infinitat de ritmes i melodies. Aquestes experiències, afegides a l’emancipació de l’herència familiar, donen peu a què Yaite desenvolupe el seu propi llenguatge, el de La Dame Blanche, convertint-se en tot un esdeveniment als escenaris de la música de fusió contemporània a escala internacional.

“Bajo el mismo cielo” és el tercer àlbum d’estudi de La Dame Blanche, amb un alt contingut social que abasta relats culturals urbans acompanyats per una explosiva barreja de  hip hop, cumbia, dancehall, reggae i sons llatinoamericans, oferint un so potent i convincent que evoca als esperits de la santeria.

El concert, que forma part d’una intensa gira internacional, serà el 6 de juliol a les 21:00 h. a una ubicació privilegiada, el claustre gòtic del Centre del Carme, i l’entrada serà gratuïta. No teniu excusa.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia