lacarga-expo-kaeG-U40271049384UhH-624x385@Las Provincias
Exposicions
Del vie 7/7 al mar 25/7 de 2017
OCCC
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Paco Luna: la fotografia musical ha ocupat una part important de les seues instantànies, però en cap manera no s’ha limitat i s’ha conformat en seguir el camí que coneix. Més enllà de capturar les mítiques jams del Black Note i de tants altres concerts, la seua fotografia de carrer, els seus retrats i la seua capacitat per a convertir l’anodí en màgic i per a donar papers protagonistes a personatges que, a priori, no són més que secundaris en la vida dels carrers valencians, l’han convertit en un fotògraf únic, necessari.

Presenta ara La càrrega, un projecte conceptual i ambiciós on, a través de les seues fotos ens conta una història que parla de la humanitat, de la puresa, de com ens veiem, de com ens mirem, de pors, de prejudicis, de realitats tacades i de les relacions que marquen el que som i el que fem. Un viatge apassionant composat per molt més que les captures fotogràfiques, un crit de guerra, una declaració de principis. Paco fotografia exactament igual que canta: des de dins, sense deixar-se res, sense por, amb una humilitat que li permet mantenir-se a ell mateix al marge per a donar allò que la cançó o la foto necessita, i amb una personalitat que fa impossible no quedar-se de pedra davant del seu art, vinga en el format que vinga.

La càrrega no és una simple successió de fotografies, és un crit de guerra davant de la teua mirada. És una queixa davant del dolor que pot causar la mirada aliena. Parla del “com” els altres ens tiren al damunt els seus propis monstres i por per tal que regim la nostra existència segons la seua versió de la realitat, de com ens taca, del que pesa.

Fotografies: Paco Luna
Model: Olga Esteban
Text: Mecha Ribas
Coordinació: José Gimeno – Play Producciones
Col·labora: PC Clear

OCCC Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia