Teatre-Dansa | Menuts
Viernes 29/12 de 2017   18.00
Carme Teatre
Valencia (Campanar)
6/8€

29-30 desembre > Horari NADAL 18:00h
DANSA TEATRE I OBJECTES> Recomanat a partir 4-5 anys
RESIDÈNCIA CREACIÓ CARME TEATRE > ESTRENA ABSOLUTA
LA CARÍCIA DE SALÜQ
MAQUINANT TEATRE (València)
Direcció i dramaturgia J. PABLO MENDIOLA
Intèrprets AINA GIMENO . ANA ULLOA

Il·lustrador Jaume Marco . Música Original Damian Sánchez . Espai Escènic Los reyes del Mambo . Disseny d’Animació Nacho Ruipérez . Disseny de Vestuari Rosana Nolla . Dra. Comunicació Carmen Pastor . Disseny Gràfic Joan Santacreu
Aquest projecte és un viatge, un cant al Mediterrani i a la vida. És també un cant a la memòria de la humanitat, als periples dels navegants, als ports i a les illes imaginàries, als poetes i als somnis de les gents que el solquen. Però també és un crit enmig les aigües d’aquest mar de pobles dividits i fronteres invisibles.
Un espectacle familiar sobre migració al Mediterrani a través dels ulls d’una  xiqueta.
Duració > 60 minuts

MaQuinant Teatre som tres dones creadores i compromeses que busquem l’excel·lència com a actrius i com a companyia. MQT naix a la ciutat de València en 2011 com a projecte escènic d’Aina Gimeno, Anna Moret i Ana Ulloa amb un clar propòsit d’investigació sobre la realitat que ens envolta. MQT aposta des dels seus inicis per obres de creació col∙lectiva amb una acurada posada en escena, on la reflexió social i la necessitat d’un encontre proper amb el públic sempre han estat fonamentals.

Carme Teatre Campanar

Gregori Gea, 6
46009 Valencia