agenda_1200
Música
Sábado 11/6 de 2016   19.30

(Extramurs)
4€

Jazz Geogràfic, un autèntic tour musical ens espera enguany al cicle de Jazz del Botànic, amb influències i estils de tot el món. Latin jazz, hardbop, Jazz europeo, Blues, Swing, Jazz contemporani… desplega el mapa i explora amb nosaltres el territori natural del jazz a través de peces originals i reinterpretacions dels clàssics a mans d’una selecció d’artistes d’allò més variada.

I és que quan els estudiants de biologia es troben amb l’assignatura de geobotànica, corren al diccionari o a la wiki per descobrir que és la ciència que estudia la relació de les plantes amb el medi terrestre. Perquè si alguna cosa saben els botànics és que la vegetació, tot i no semblar-ho, es mou, i molt. De la mateixa manera, el Jazz aplega a la nostra oïda després d’un llarg viatge. Orígens, geografia, migracions, distribució, un recorregut en el que plantes i música, al Botànic, van de la mà.

CONCERT DE L’11 DE JUNY. IBÈRIC 100%
KONTXI LORENTE TRÍO
Kontxi Lorente, Mariano Steimberg, Ales Cesarini

Més jazz amb aquest trío made in spain encapçalat per la pianista i compositora Kontxi Lorente, i sempre rodejada de músics nacionals de gran prestigi. L’artista presentarà a l’Auditori del Jardí el seu nou projecte About me, inspirat en experiències i sensacions personals de manera que els temes que es converteixen en una mena d’autoretrat musical, sincer i potent.

Un projecte que oscil·la entre la tradició del hardbop i la vanguardia intimista e intel·lectual del jazz europeu, resultant en un so amb molta sensibilitat i energia que es converteix en tot un plaer per al públic.

Extramurs