Escénicas
Sábado 24/11 de 2018   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Kingdom mescla amb esperit irreverent plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk rock, supermercats, creixement, descontrol, expansió, multinacionals, escassetat de recursos, colps d’estat, zoofilia, trap i homes molt homes en una festa sense fi. Kingdom proposa una identificació del model de desenvolupament capitalista i patriarcal amb la figura de King Kong. A través d’ell i el que representa, virilitat, gran força, irreflexió, desig, instint, naturalesa salvatge, es mostren els mecanismes que actuen dins del model econòmic i social d’Occident i que ho arrosseguen a crisis cícliques.

Igual que les últimes peces de l’Agrupación Señor Serrano, Kingdom segueix explotant la fórmula de cinema en temps real. La dramatúrgia es desplega a través de la superposició de diferents trames que es van mostrant principalment mitjançant l’ús de càmeres de vídeo, maquetes i projeccions. L’espectador observa com els performers manipulen maquetes i capturen amb càmeres de vídeo el que en elles ocorre, per a simultàniament manipular digitalment el vídeo en temps real i projectar el resultat en una gran pantalla. Aquesta pel·lícula en temps real es va construint i component pas a pas davant de l’espectador, superposant trames diferents que acaben convergint per a compondre una història de múltiples punts de vista.

L’Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i originals de l’escena actual. Així ho avalen guardons com el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia 2015 o el Premi Ciutat de Barcelona 2016. En el seu llenguatge escènic fan valdre la tecnologia, tant en la seua versió més sofisticada com la més artesanal.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia