Música
Domingo 9/6 de 2019   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Les germanes Katia i Marielle Labèque posseeixen un agut contrast musical i formen un duo amb una gran sincronització i energia. La popularitat els va arribar pel seu enregistrament a dos pianos de Rhapsody in Blue de Gershwin (un dels primers enregistraments de música clàssica a aconseguir un Disc d’Or) i des de llavors han desenvolupat una brillant carrera amb actuacions a tot el món. Són considerades com el millor duo de piano de l’actualitat.

Han tocat amb les orquestres més prestigioses del món, com la Berliner Philharmoniker, Bayerischen Rundfunks, les simfòniques de Chicago, Londres, Cleveland Orchestra, Gewandhausorchester Leipzig, les filharmòniques de Londres, Los Angeles, Staatskapelle Dresden, Royal Concertgebouw Amsterdam i Wiener Philharmoniker

Més de 33.000 persones van assistir al seu concert de gala amb la Berliner Philharmoniker i Sir Simon Rattle en el Waldbühne de Berlín. Van participar també en el Concert de la Nit d’Estiu 2016 en Schönbrunn amb la Wiener Philharmoniker davant més de 100.000 persones que ho van presenciar en directe i més de mil milions de teleespectadors a tot el món que van seguir la retransmissió per televisió.

Aquest any han actuat amb la Nova York Philharmonic juntament amb Jaap van Zweden, en Vienna Konzerthaus amb Camerata Salzburg, amb l’Elb Philharmonie d’Hamburg, el Festival de Pasqua de Salzburg amb la Dresden Staatskapelle, Chicago Symphony, Los Angeles Philharmonic, San Francisco Symphony i la Berlin Philharmonie.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia