Altres
Jueves 19/7 de 2018   19.00
CSOA l’Horta
Valencia (Benimaclet ❤)

· La jornada s’iniciarà amb la presentació de la nova edició, de les obres que vindran a visitar-nos des de Colòmbia, Argentina i Xile, i de les activitats que tindran lloc els dies 24, 25 i 26 d’agost en el CSOA l’Horta, que vol esdevindre la casa del poble i la casa de les Amèriques. Concerts, xarrades, guitarreada popular, mural col•lectiu, teatre, menjar, convivència, política…

· Continuarem amb un recital de poemes; per a assaborir les paraules i el seu significat, per a divertir-nos i commoure’ns, repensar i recordar-nos que la poesia continua sent “un arma cargada de futuro”, com deia el company Gabriel Celaya, sempre en la memòria. Ens acompanyaran les artistes de la poesia: Catalina Isis, Ricardo Arias, Juliet Kent, Miki Garofalo, Moradores de Tejados i Uma Arizkun.

· Comptarem amb la Companyia Jacinto Sifó Fontana, presentarà el seu espectacle de circ: “Fontanería, Circo y Poesía 2.0”. Moments per a gaudir de la cultura en comunitat, a l’aire lliure i gratuïtament. Que cada una recolze amb el que vulga i puga després de la funció! Com sempre, gaudirem d’un sopar popular vegà i les companyes de La Miliciana Serigrafia estamparan sobre les vostres camisetes un disseny commemorant esta trobada, que a més (com tot el que es recapte en la kafeta) anirà destinat a finançar la tercera edició de Sud a L’Horta.

CSOA l’Horta Benimaclet ❤

Diógenes López Mechó, s/n
46020 Valencia