júlia
Música
Jueves 21/6 de 2018   20.30
Mar d'Amura
València ()

JÚLIA en directe
Dijous 21 de juny, 20.30
Mar d’Amura, Cabanyal, València
5€ amb consumició inclosa

Júlia està format per les alcoianes Estela Tormo i Lídia Vila i ja tenen dos discos circulant: Nuvolàstic (2015) i Pròxima B (2017), tots dos publicats amb Malatesta Records i Hidden Track Records.

El periodista Jorge Salas diu sobre elles: «El segon disc de Júlia és el de la reubicació en la forma, no en el fons. Continuant la línia del sorprenent dream pop de Nuvolàstic (Malatesta Records, 2015), el grup s’ha replegat sobre si mateix i ha trobat la seua forma natural en un duo que, conjunturalment, adopta la forma de trio. Estela Tormo i Lídia Vila són el nucli perfecte de Júlia; la seua proposta, que es proposa -amb èxit- construir amb exuberància des de l’austeritat, no necessita res més. I, quan ho necessita, fa oscil·lar el seu so a partir de satèl·lits com el del productor Javier Vicente, Carasueño. Pròxima B ofereix una col·lecció que se submergeix amb facilitat en els paisatges sintètics i els mantres electrònics construïts a partir de sintetitzadors, programacions i caixes de ritme, però també gràcies al meticulós treball amb guitarres i veus.»

Estela Tormo: veus, guitarres, baixos i programacions. Lletres i tetris musical // Lídia Vila: cors, guitarres, sintetitzadors, Monotron i caixes de ritme.

BANDCAMP
https://malatestarecords.bandcamp.com/album/nuvol-stic
https://malatestarecords.bandcamp.com/album/pr-xima-b

YOUTUBE
https://www.youtube.com/user/juliagrup

WEB
http://grupjulia.com/

Mar d'Amura

Progrés, 159
46011 València