jugant_a_muixerangues
Tallers | Menuts
Domingo 7/2 de 2021   12.30
L'Etno
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Jugant a muixerangues
7, 14, 21 i 28 de febrer

Exposició «Muixerangues al cel»
La muixeranga i les torres humanes són una tradició festiva valenciana que aglutina un gran nombre de col·lectius que s’ha conservat en nombrosos pobles de la nostra geografia. Aquestes manifestacions es realitzen per a celebrar festivitats o jornades assenyalades en el calendari i són un bon exemple de treball col·laboratiu en el qual es mescla la tradició de les antigues formacions i la modernitat aportada per les noves muixerangues. Mitjançant la creativitat, la imaginació i amb materials quotidians reutilitzats mostrarem que podem construir el nostre joc de la muixeranga fugint del consumisme i respectant el medi ambient. No t’ho perdes!

Tallers destinats a un públic familiar.
Edat mínima: xiquetes i xiquets de 4 anys (acompanyats d’un adult).
Horari: Diumenges de 12.30 a 13.45 h.
Concertació: Les entrades es repartiran en el punt d’informació (Hall del museu) a partir de les 10.15h per a les dues sessions. La persona encarregada dels tallers arreplegarà els participants en el punt de trobada.
Places limitades: L’aforament dels tallers s’adequarà a les indicacions de les autoritats relatives a la gestió de la pandèmia de la COVID-19.
Idioma: valencià i castellà.

L'Etno Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia