Confèrencia-Debat
Miércoles 7/7 de 2021   18.30
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

Coincidint amb l’exposició TDC66 en Las Naves s’organitzen dues jornades de conferències i presentacions entorn d’aquesta especialitat del disseny.
L’esdeveniment serà en línia, es retransmetrà per streaming i per a assistir és necessari inscriure’s: https://www.eventbrite.es/e/entradas-jornades-de-tipografia-161201015577

Les Jornades de Tipografia tindran lloc els dies 7 i 8 de juliol, de 18.30 a 20.00 hores. El dimecres 7 de juliol intervindran el dissenyador Sebastián Alós i el tipògraf Rafael Jordán, els qui parlaran del projecte que van dur a terme per a Las Naves. Per part seua, Estudio Fase explicarà el procés d’identitat i tipografia de les Falles 2021, i la dissenyadora Marta Cerdà serà entrevistada per Melani Lleonart, dissenyadora en Pedra i també investigadora i docent a la Universitat Politècnica de València.

En la segona jornada, el dijous 8, intervindran el dissenyador Pedro Arilla al costat de Nacho Lavernia Amador i Javier Mestre, de la EASD València, que presentaran un projecte de co-creació tipogràfica realitzat a l’escola; Laura Meseguer parlarà sobre el vincle tipogràfic entre cal·ligrafia i brutalisme; i, per a finalitzar, Rubén Chumillas exposarà la seua visió sobre la tipografia amb “Repetició i Singularitat”.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia