Altres
Jueves 18/5 de 2017   18.00

(Extramurs)
36.6€

EDAT RECOMANADA: a partir de 16 anys
HORA: 18 h a 20 h
LLOC: Umbracle. En cas de pluja o temps advers l’activitat es traslladarà a un espai tancat del Jardí.
AFORAMENT: 30 persones
PREU: 36.60 €
IMPARTEIX: Sergio Terrones de Salir con Arte. Artista valencià que des de menut ha estat atret per llapisseres i temperes fins que en 2008 va estudiar Belles Arts per acabar especialitzant-se en pintura, il·lustració i art urbà.

MATRÍCULA: matrícula disponible fent clic ací

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA

El Botànic celebrarà, el proper 18 de maig el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes i un taller de pintura amb ‘Salir con Arte’ que tindrà lloc a les 18 h en l’Umbracle del Jardí.

La celebració del Dia Internacional dels Museus té el seu origen en la Croada dels Museus, una campanya informativa organitzada en 1951 per la UNESCO i l’ICOM (International Council of Museums), amb el propòsit de conscienciar la societat del paper dels museus. I és des de 1977 que celebrem aquest dia cada 18 de maig.

I al Botànic no deixem que se’ns oblide la nostra condició de museu viu per això, aprofitem aquesta ocasió per convidar-vos a passar el dia amb nosaltres i gaudir de la jornada d’entrada gratuïta i del taller de pintura impartit per ‘Salir con Arte’ una comunitat d’artistes i professionals que, en col·laboració amb bars i cafeteries de més de 20 de ciutats, treballen amb il·lusió i molt d’amor a l’art per apropar la pintura a persones sense experiència.

Així, ens proposen abandonar la rutina i deixar un espai de dues hores a la pintura! Els assistents podran pintar un quadre farcits de nenúfars gràcies a les indicacions del professor, Sergio Terrones i a la seua pròpia inspiració. I no t’oblides de visitar l’estany de la muntanyeta on els joncs, els lliris grocs i els nenúfars et resultaran d’allò més inspiradors!

Extramurs